Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Στους 43 οι νεκροί στην Ελλάδα- στα 1.212 τα κρούσματα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ
30/03/2020 18:04 EEST | Updated 0 λεπτά πριν


Εντοπίστηκαν 56 νέα κρούσματα.

EUROKINISSI
.
Στα 1.212 ανέρχονται πλέον τα κρούσματα του νέου κορονοϊού στην Ελλάδα, μετά τον εντοπισμό 56 νέων, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό Σ. Τσιόδρας. Οι νεκροί ανέρχονται στους 43, μετά από 5 επιπλέον θανάτους στις τελευταίες 24 ώρες. Ο μέσος όρος ηλικίας των νεκρών είναι τα 71 έτη.
Από τους ασθενείς, 72 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι- 14 γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες, μέση ηλικίας 65 ετών. Πέντε ασθενείς εξήλθαν από ΜΕΘ. 
Όπως είπε ο κ. Τσιόδρας, έχουν πραγματοποιηθεί 15.961 εργαστηριακά τεστ. 
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας για προληπτικούς λόγους του εργοταξίου της Μονάδας 5 της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα για 30 ημέρες. 
Ο κ. Χαρδαλιάς είπε πως όλες οι μονάδες στην ευρύτερη περιοχή της Πτολεμαΐδας λειτουργούν με το μίνιμουμ προσωπικό ασφαλείας ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα συγχρωτισμού σε αυτούς τους εργασιακούς χώρους.
Επισήμανε πως η αντιμετώπιση της πανδημίας απαιτεί τη σύμπραξη πολιτείας και πολιτών, γιατί μόνο ενώνοντας τις δυνάμεις μπορούμε να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης του ιού.
Ανακοίνωσε επίσης πως τις τελευταίες τρεις ημέρες έχουν πραγματοποιηθεί 4.697 έλεγχοι, κατά τους οποίους 22 συμπολίτες βρέθηκαν να έχουν παραβιάσει τους όρους της καραντίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ .ΤΩΡΑ.GR: Αγροτική κινητοποίηση στο Κιλελέρ, δεν άφησαν τους...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ .ΤΩΡΑ.GR: Αγροτική κινητοποίηση στο Κιλελέρ, δεν άφησαν τους... :   φωτ. αρχείου | EUROKINISSI  ΚΟΙΝΩΝΙΑ   31.03.24 13:32 efsyn.gr ...