Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

ο Δρ. Cottrell παρουσιάζει μια σειρά από εξαιρετικά σημαντικά θέματα σχετικά με τον κοροναϊό.Dr. Paul Cottrell: 165 million Americans will be infected, 6.9 million w...

Σε αυτή την πραγματικά σημαντική συνέντευξη του Δρ. Paul Cottrell από τον Stefan Molyneux - ο οποίος για κάποιο λόγο δεν έχει ακόμη απαγορευτεί από το YouTube - ο Δρ. Cottrell παρουσιάζει μια σειρά από εξαιρετικά σημαντικά θέματα σχετικά με τον κοροναϊό.


Ο Δρ Paul Cottrell είναι ερευνητής της θεωρίας του χάους και έχει συμφέροντα στη μοντελοποίηση των χρηματοπιστωτικών αγορών. Μελετά την αναπτυξιακή οικονομία, τη χρηματοδότηση της συμπεριφοράς, την επιστήμη πολυπλοκότητας, την ενεργειακή βιομηχανία, τη διαχείριση κινδύνων και τις χρήσεις της τεχνητής νοημοσύνης στις εμπορικές χρηματοπιστωτικές αγορές.

Επιλεγμένα αποσπάσματα από τον Dr. Cottrell εκτυπώνονται παρακάτω

Καλύπτεται σε αυτή τη συνέντευξη με τον Δρ Cottrell:

-Η επιταχυνόμενη οικονομική κατάρρευση και τι σημαίνει για την Αμερική.
-Προβλέψεις πιθανών μολύνσεων και θανάτων στην Αμερική και γιατί ο μη ανθυγιεινός πληθυσμός μας βρίσκεται σε υψηλότερο κίνδυνο από άλλους πληθυσμούς σε όλο τον κόσμο.
Προετοιμασία: Γιατί οι Αμερικανοί πρέπει να προετοιμαστούν με μήνες προμήθειας τροφίμων και 20 μήνες διακοπών σε όλη την κοινωνία.
-Το "Act Patriot Bio" και οι αναγκασμένοι εμβολιασμοί.
-Δρ. Τα θρεπτικά συστατικά, οι βιταμίνες και τα βότανα της Cottrell για την προστασία από ιικές μολύνσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ .ΤΩΡΑ.GR: Αγροτική κινητοποίηση στο Κιλελέρ, δεν άφησαν τους...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ .ΤΩΡΑ.GR: Αγροτική κινητοποίηση στο Κιλελέρ, δεν άφησαν τους... :   φωτ. αρχείου | EUROKINISSI  ΚΟΙΝΩΝΙΑ   31.03.24 13:32 efsyn.gr ...