Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020

Βίντεο: Τουρκική ακταιωρός συνοδεύει βάρκα με μετανάστες στο Αιγαίο


ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Βρείτε μας
Η λέμβος με μετανάστες δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, αλλά αντίθετα κινείται με μεγάλη ταχύτητα κάνοντας ελιγμούς ενώ στο δεύτερο βίντεο φαίνεται ότι προσπαθεί να εμβολίσει το σκάφος του Λιμενικού Σώματος.
Βάρκες με μετανάστες επιχειρούν να εισέλθουν σε ελληνικά χωρικά ύδατα στο ανατολικό Αιγαίο με τη συνοδεία τουρκικών ακταιωρών, όπως φαίνεται σε βίντεο και φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Και τα δύο βίντεο, όπως και το σχετικό φωτογραφικό υλικό προέρχονται από το ίδιο συμβάν το οποίο εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί ανοικτά της Λέσβου στην οριογραμμή των ελληνικών χωρικών υδάτων.
Η βάρκα με τους μετανάστες όπως φαίνεται και στα βίντεο, αλλά και στις φωτογραφίες, συνοδεύεται από τουρκική ακταιωρό η οποία παρακολουθεί την προσπάθεια του σκάφους του Λιμενικού Σώματος να αποτρέψει την είσοδο στον ελληνικό θαλάσσιο χώρο. 
Τουρκική ακταιωρός συνοδεύει λέμβο με μετανάστες στο Αιγαίο
© ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ
Τουρκική ακταιωρός συνοδεύει λέμβο με μετανάστες στο Αιγαίο
Η λέμβος με μετανάστες δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, αλλά αντίθετα κινείται με μεγάλη ταχύτητα κάνοντας ελιγμούς ενώ στο δεύτερο βίντεο φαίνεται ότι προσπαθεί να εμβολίσει το σκάφος του Λιμενικού Σώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ .ΤΩΡΑ.GR: Αγροτική κινητοποίηση στο Κιλελέρ, δεν άφησαν τους...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ .ΤΩΡΑ.GR: Αγροτική κινητοποίηση στο Κιλελέρ, δεν άφησαν τους... :   φωτ. αρχείου | EUROKINISSI  ΚΟΙΝΩΝΙΑ   31.03.24 13:32 efsyn.gr ...