Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

Κούγιας για αρπαγή 10χρονης: Υποπτεύομαι ότι η 33χρονη έχει συνεργούς

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Βρείτε μας
Ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας εκτίμησε ότι η απαγωγέας είχε συνεργούς, ενώ ο αδερφός της ανήλικης αποκάλυψε γιατί μπορεί να την εμπιστεύτηκε η 10χρονη.
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση αρπαγής της 10χρονης Μαρκέλλας κατά την επιστροφή της από το σχολείο από την 33χρονη «κοκκινομάλλα». 
Σύμφωνα με τα όσα είπε ο αδερφός της Μαρκέλλας στο MEGA:
«Η Μαρκέλλα από όσο ξέρω την εμπιστεύτηκε γιατί υπήρχε και κάποιο παιδί που πήγαινε στο ίδιο σχολείο. Νομίζω ότι η κόρη της ήταν μικρότερη από την Μαρκέλλα» ανέφερε.
Επίσης, εξέφρασε και το παράπονό του, για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει δει την αδερφή του και μαθαίνει νέα της, μόνο από τα ΜΜΕ.

Κούγιας: Υποπτεύομαι ότι έχει συνεργούς

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, χαρακτήρισε την υπόθεση πρωτοφανή, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Είναι πρωτοφανής αρπαγή – απαγωγή για τη διενέργεια ασελγών πράξεων… Χορήγηση ναρκωτικών σε ανήλικο… Πρωτοφανής υπόθεση. Ακόμα και τα παιδιά στο πανεπιστήμιο θα πρέπει να απασχολήσει. Απαγωγή, με χορήγηση ναρκωτικών, να φορέσει στο παιδάκι χειροπέδες…»
Δεν έκρυψε μάλιστα τις υποψίες του, ότι η γυναίκα μπορεί να έχει συνεργούς.
«Υποπτεύομαι ότι έχει συνεργούς. Όταν πρέπει να δώσεις ναρκωτικά και να δράσεις με αυτό τον τρόπο, δεν είσαι ποτέ μόνος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ .ΤΩΡΑ.GR: Αγροτική κινητοποίηση στο Κιλελέρ, δεν άφησαν τους...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ .ΤΩΡΑ.GR: Αγροτική κινητοποίηση στο Κιλελέρ, δεν άφησαν τους... :   φωτ. αρχείου | EUROKINISSI  ΚΟΙΝΩΝΙΑ   31.03.24 13:32 efsyn.gr ...