Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 17 Μαΐου 2020

Μάνη: Σοκάρει το βούλευμα για τον ιερέα που κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονη


ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
 0  0  0
Βρείτε μας
Βούλευμα «καταπέλτης» για τον ιερέα στη Μάνη περιγράφει τη σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου κοριτσιού που φέρεται να διαπράττεται ο ιερωμένος και ο παππούς της.
Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιγράφει τη σεξουαλική κακοποίηση 12χρονου κοριτσιού στη Μάνη το βούλευμα του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γυθείου για τον ιερέα που κατηγορείται ότι ασέλγησε στο ανήλικο παιδί.
Το βούλευμα «καταπέλτης» που επικαλέστηκε το δελτίο του STAR περιγράφει σε 24 σελίδες όσα συνέβαιναν στο σπίτι του ιερέα, όπου το κορίτσι έμενε με τη μητέρα και τον παππού της, ο οποίος είναι επίσης κατηγορούμενος για την υπόθεση.
Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός επικαλούμενος το βούλευμα, ο ιερέας φέρεται να «εκμεταλλεύτηκε ότι το κορίτσι έμενε σπίτι του, τη θέση του και τη σχέση εμπιστοσύνης και την προέτρεψε πολλές φορές να ξαπλώσει μαζί του στο ίδιο κρεβάτι που κοιμόταν με τη μητέρα της, αλλά αυτή αρνιόταν».
«Μια ημέρα, την έπιασε από τα χέρια, την πήγε στο κρεβάτι και της έβγαλε τα ρούχα, χωρίς τη θέλησή της, ενώ προέβη σε ασελγείς πράξεις πολλή ώρα. Όπως κατέθεσε το παιδί, πόνεσε, ενώ είχε και αιμορραγία. Μάλιστα, για να μην τη μαλώσει η μαμά της, πέταξε το εσώρουχο με το αίμα» μετέδωσε ο σταθμός.
Σημειώνεται ότι το κορίτσι έχει δώσει δύο φορές κατάθεση, ενώ ο ιερέας και ο παππούς της κατηγορούνται για βιασμό κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση ανήλικου σε ασέλγεια, αποπλάνηση, αιμομιξία και ενδοοικογενειακή βία για τον παππού, και επικίνδυνη σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου που χρεώνεται στον ιερέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ .ΤΩΡΑ.GR: Αγροτική κινητοποίηση στο Κιλελέρ, δεν άφησαν τους...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ .ΤΩΡΑ.GR: Αγροτική κινητοποίηση στο Κιλελέρ, δεν άφησαν τους... :   φωτ. αρχείου | EUROKINISSI  ΚΟΙΝΩΝΙΑ   31.03.24 13:32 efsyn.gr ...