Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

ΔΕΗ: Ουρές και σήμερα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Κορονοϊός Ελλάδα (1593)
 0  0  0
Βρείτε μας
Ουρές, αν και σε μικρότερο βαθμό, παρατηρούνται και σήμερα έξω από τη ΔΕΗ, μετά από τις χθεσινές εικόνες συνωστισμού. Από τις 4:45 τα ξημερώματα ο πρώτος πελάτης στη Θεσσαλονίκη.
Ουρές σχηματίστηκαν και σήμερα έξω από τα κεντρικά της ΔΕΗ τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, αρκετοί πολίτες συγκεντρώθηκαν και σήμερα έξω από τα κεντρικά στην Αθήνα, με την κατάσταση πάντως να διαφαίνεται πιο οργανωμένη από χθες. 
Άλλωστε, όπως μεταδίδει και ο ΣΚΑΪ, οι καταναλωτές που έχουν πάει στη ΔΕΗ για να εξυπηρετηθούν, είναι πολύ λιγότεροι, ενώ οι αποστάσεις τηρούνται σε γενικές γραμμές.
Στο σημείο βρίσκονται από νωρίς και άνδρες της αστυνομίας, για να επιτηρήσουν την τήρηση των αποστάσεων.
Μεγαλύτερη είναι, πάντως, η ουρά στη ΔΕΗ Θεσσαλονίκης στα δικαστήρια. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, ο πρώτος πελάτης έφθασε στις 4:45 τα ξημερώματα, προκειμένου να πιάσει σειρά.
Υπενθυμίζεται ότι χθες, εκατοντάδες πολίτες έσπευσαν από νωρίς το πρωί στο κατάστημα της ΔΕΗ την οδό Αριστείδου, στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί συνωστισμός και να μην τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ .ΤΩΡΑ.GR: Αγροτική κινητοποίηση στο Κιλελέρ, δεν άφησαν τους...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ .ΤΩΡΑ.GR: Αγροτική κινητοποίηση στο Κιλελέρ, δεν άφησαν τους... :   φωτ. αρχείου | EUROKINISSI  ΚΟΙΝΩΝΙΑ   31.03.24 13:32 efsyn.gr ...